#StayHome #StaySafe #PlayGuitar

Stiu ca traversam o perioada mai grea si ca te gandesti ce reprezinta aceasta situatie pentru tine sau cum iti va afecta familia, venitul, job-ul sau compania in care lucrezi. Aceasta situatie are impact asupra noastra, a tuturor si important este ca noi sa facem cele mai bune alegeri. Asadar, ce poti face ca sa treci mai usor peste aceasta perioada?

Acum, mai mult ca niciodata, cred ca este important sa ne petrecem timp de calitate cu noi si cu familiile noastre (atat cu cei de casa, cat si cu cei apropiati noua, dar in mediul online). Sentimentul de securitate il vom gasi in noi si in interiorul familiei, nu il vom gasi la stiri sau pe Facebook sau in discutiile cu prietenii care se lasa coplesiti de ceea ce se intampla. Securitatea o vei gasi intotdeauna in interiorul tau. Linistea o vei gasi intotdeuna in pasiunea ta, chitara.

Asadar, daca s-a ivit acest moment de a ne petrece cateva saptamani in casele noastre, atunci de ce sa nu il fructificam. Poate ca acum este cel mai potrivit moment sa te ocupi de hobby-ul tau, sa urmezi acel curs online pe care ti l-ai propus, sa citesti mai mult, sa te specializezi mai mult in domeniul tau de activitate. Poate ca este momentul sa-ti repari relatiile din interiorul familei sau relatia cu tine insuti, sa stai mai mult cu copiii tai sau sa te ocupi de dezvoltarea ta personala.

In aceasta perioada am avut ocazia sa-mi petrec mai mult timp cu familia mea, sa stau mult mai mult timp cu fiica mea, inventand tot felul de jocuri si sa imi aduc aminte de copilaria mea; sa petrec mai mult timp cu sotia mea si sa organizam petreceri in pijama in trei sau sa gatim toti trei; si nu in ultimul rand sa imi petrec mai mult timp cantand la chitara.

M-a bucurat sa primesc multe feedback-uri de la prieteni/pasionati de chitara in care imi povesteau cum se folosesc de aceasta perioada pentru a compune sau pentru a-si perfectiona tehnica de improvizatie, urmandu-mi sfatul sau cum au reusit sa cante o piesa preferata la chitara.

Asadar, revin catre voi toti cu indemnul de a privi lucurile dintr-o alta perpectiva: folositi acest timp pentru a va apropia de cei dragi si de a va dezvolta pasiunea la chitara.

In alta ordine de idei, am ales sa vin in ajutorul celor care vor sa isi dezvolte abilitatile la chitara si isi doresc sa faca lectii online (pe skype sau Facebook video messenger) oferind un discount de 33% pentru luna aprilie 2020 (ai mai multe informatii aici). De asemenea, pot oferi sfaturi pentru cei care sunt autodidacti (sesiuni one time, imi puteti scrie aici).

#StaySafe      #StayCalm      #StayHome     #StayWithYourFamily             #PlayGuitar

in: Lectii de chitara pentru incepatori, Lectii de chitara pentru nivel mediu · tagged: Lectii de chitara pentru incepatori, Lectii de chitara pentru nivel mediu

Comments are closed.