Steve Vai ridică ştafeta din nou cu GuitarTv.com

În timp ce scriu acest articol are loc lansarea on-line a site-ului GuitarTv.com, creat de către Steve Vai împreună cu o echipă formată numai din chitarişti. Evenimentul este transmis live pe GuitarTv.com şi este găzduit de către MI (Musicians Institute).

Ascultând multitudinea de idei pe care Steve Vai împreună cu echipa lui vor să le pună în practică, nu pot să spun decât că este începutul unei noi ere. Acum ceva ani în urmă, Youtube a fost prima platformă pe care chitariştii au folosit-o pentru a-şi face cunoscută muzica lumii întregi şi pentru a interacţiona cu alţi chitarişti. Apoi, după ceva timp a apărut şi Guitar Idol care a deschis seria competiţiilor online în care chitariştii din întreaga lume îşi puteau înscrie un video cu o compoziţie proprie, iar în urma votului publicului, finaliştii participau la o întrecere live pentru marele premiu.

Iată că acum apare proiectul lui Steve Vai care duce mai departe ştafeta, aducând o nouă experienţă – evenimentele live stream. Astfel, de această dată vei avea posibilitatea să vezi live prestaţiile chitariştilor, nu numai a celor deja consacraţi, însă şi a celor care se află la început de drum, însă promit foarte mult.

Legat de acest subiect, Steve Vai declară că pe formularul de contact de pe site, muzicienii îşi vor putea anunţa prestaţiile live, iar dacă vor câştiga interesul celor de la Guitar Tv.com evenimentul lor ar putea fi filmat live şi postat pe site.

Pentru îmbogăţirea experienţei consumatorului la secţiunea “On demand” a site-ului, videoclipurile postate au adăugate meniuri care îţi oferă acces la diferite informaţii. Astfel, ai posibilitatea să afli mai multe despre artistul care cântă piesa al cărei video îl vizionezi, să cumperi varianta audio a piesei vizionate, să afli modelul de chitară pe care cântă artistul în acel video, tipul de amplificator, precum şi preţul acestora.

În final îţi recomand să adaugi în favorites site-ul GuitarTv.com şi să dai Like pe Facebook paginii lor, pentru că se anunţă a fi o experienţă de neuitat pentru noi, iubitorii chitarei.

 

Mult spor,

Marius Furduescu

in: Evenimente · tagged: Evenimente

Post a Comment