TROOPER 100% UNPLUGGED PENTRU BALAURUL – review

Vineri seară am avut plăcerea să merg la concertul “TROOPER 100% UNPLUGGED PENTRU BALAURUL” care a marcat întoarcerea oficială pe scenă a chitaristului Balaurul, refăcut în urma unei intervenţii chirurgicale suferite în luna martie a acestui an. Evenimentul a fost găzduit de către clubul Wings din Bucureşti.

Pe băieţii de la Trooper, recunosc că nu i-am mai văzut live de foarte mult timp, ultima oară cred că a fost acum 2-3 ani când au cântat în deschidere la Iron Maiden, însă având în vedere că recent am găsit pe youtube una dintre piesele instrumentale ale lui Balaur, care mi-a plăcut foarte mult ca linie melodică, tehnică, sound etc. şi nefiind străin de piesele Trooper am decis să merg să-i văd live.

Concertul pot spune că a fost nemaipomenit, iar căldura cu care a fost primit Balaurul a pus trupa într-o dispoziţie de zile mari. Evenimentul revenirii a fost celebrat pe scenă alături de nume importante ale rock-ului românesc: Dan Iliescu de la Timpuri Noi, Alin Achim (ex-Cargo) de la Desant, Aura Pahoata – vocalista de la Stillborn şi Sorin «Pepino » de la Parlament.

Cei prezenţi la concert au avut posibilitatea de a câştiga prin tragere la sorţi două chitare electroacustice Fender, oferite de către Senia şi semnate de către Balaurul, precum şi 10 bilete la concertul Scorpions din 9 iunie.

Dacă ar fi să sumarizez concertul de vineri – Super trupă, doi super chitarişti – Balaurul şi Laurenţiu, interacţiunea cu publicul de nota 10, super atmosfera.

În final, vă las cu piesa lui Balaur şi nu înainte de a le ura mult succes în continuare celor de la Trooper.

Mult spor,

Marius Furduescu

 

Sursa foto: LetsRock.ro

in: Evenimente · tagged: Evenimente

Post a Comment