The-Guitar.ro a împlinit 1 an

lectii de chitaraLuna Mai este luna aniversară pentru site-ul “The-Guitar.ro”, deoarece împlineşte un 1 an de la inaugurare. Aşadar, paharele sus şi să-i urăm: La mulţi ani, “The-Guitar” şi La multe articole!!!

Pentru ajutorul şi contribuţia adusă la site aş vrea să mulţumesc unor oameni foarte importanţi pentru mine: Ramonei (logodnica mea) care a contribuit la partea de design a site-ului şi a banner-ului “The-Guitar” şi lui Radu care şi-a adus o contribuţie majoră la partea de personalizare a platformei WordPress.

În tot acest an am avut ocazia să cunosc oameni minunaţi, pasionaţi de chitară cu care am avut plăcerea să împărtăşesc din secretele cântatului la chitară şi cărora le urez mult succes în această călătorie minunată şi pe care îi asigur de tot suportul meu în tot ceea ce vor întreprinde.

Nu în ultimul rând, aş vrea să mulţumesc tuturor celor care vizitează site-ul frecvent şi găsesc aici o sursă importantă de informare, tuturor celor peste 1100 de fani ai paginii de Facebook, celor peste 200 de oameni care şi-au împărtăşit fie pe site, fie pe email întrebările şi poveştile despre cântatul la chitară.

În anul următor vă voi pregăti în continuare articole cât mai interesante despre tot ceea ce înseamnă cântatul la chitară, voi introduce şi articole despre noutăţile tehnice din domeniu, iar dacă aveţi subiecte presante despre care aţi dori să aflaţi mai multe, nu ezitaţi să mi le sugeraţi la rubrica de comentarii şi vă voi răspunde cu plăcere.

Şi cum orice aniversare trebuie să aibă şi o surpriză aş vrea să vă anunţ că în curând o parte din articolele viitoare şi trecute vor fi însoţite şi de video demonstrative, pentru a facilita o mai bună înţelegere. Ştiu că voi fi în asentimentul multora dintre cei care vizitează frecvent site-ul când spun că partea video a articolelor este una mult aşteptată. Aşadar, în momentul în care toată partea tehnică va fi gata, voi începe primele filmări pentru o parte din articolele mai vechi, urmând apoi să filmez noi lecţii sau momente din cadrul lecţiilor de chitară.

Mult spor,

 

Marius Furduescu

in: Evenimente · tagged: Evenimente

6 comments

  1. Laaaaaaa Muuulti Ani! cu sanatate fericire si cat mai multe cantece si multumim pt.ce ne invatati.

  2. The-Guitar.ro a implinit un an…WOW! Timpul a trecut atat de repede incat nu am mai tinut evidenta.Imi amintesc si acum cum a aparut primul articol,apoi al doilea,si tot asa pana la momentul de fata.Personal sunt tot mai atras si interesat de fiecare articol nou si,intotdeauna ma intorc inapoi ca sa le citesc pe cele vechi.
    Marius,cu intarziere vreau sa iti urez tie LA MULTI ANI! pentru frumosul site pe care il intretii de mai bine un an si,vreau sa iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi:pentru faptul ca iti rapesti din timp sa scrii pe site,pentru ca ne ajuti cu orice problema avem si alte cele.
    In final,vreau sa stii ca intotdeauna vei avea cel putin un cititor devotat al site-ului si sper din tot sufletul sa se ajunga la macar 10 ani de cand exista The-Guitar.ro
    Cat despre filmulete,le asteptam cu mare drag si stiu ca ne vor fi de mare folos.

    Te-am salutat,

    oZz

    • @oZz Multumesc pentru urari si ma bucur ca te numeri printre cititorii mei de incredere!
      Mult spor,
      Marius

  3. @Marius

    Salut Marius!

    De o vreme am cateva intrebari sa iti spun,sper sa reusesti sa-mi raspunzi cat mai repede:
    1.Am un prieten clapar care inca nu a deprins simtul ritmului.Care ar fii niste exercitii bune pentru el pentru a depasi cat mai curand aceasta perioada?
    2.Cand crezi,in opinia ta,ca este momentul cel mai potrivit pentru un chitarist sa intre intr-o trupa?

    Multumesc aniticipat!

    Salutari,

    oZz

    • @oZz Salut, multumesc pentru intrebare! Iti voi raspunde mai in detaliu in articolul din saptamana aceasta.

      Mult spor,

      Marius

Post a Comment