La mulți ani pe 2012 din partea The-Guitar.ro!

Salutare şi La mulţi ani pentru 2012! Vă doresc să aveţi un an mult mai bun şi cu mai multe împliniri decât cel care tocmai a trecut şi ca să parafrazez un mare muzician în viaţă – Vă doresc ca toate 16-imile voastre graţioase să se transforme în 32-imi furtunoase! 🙂

Acestea fiind zise, intrăm într-un nou an pe “The Guitar.ro” şi aş vrea să profit de această ocazie pentru a mulţumi tuturor celor care şi-au manifestat interesul faţă de articolele publicate, celor aproape 900 de fani ai paginii de Facebook şi nu în ultimul rând celor care m-au ajutat să fac posibil acest site: Ramona şi Radu. Vă mulţumesc sincer tuturor!

În acelaşi timp aş vrea să le mulţumesc pe rând lui oZz, raduguitar96, BlackStar, Agnes, Zippy, Cristi, Roby şi SlashEST care ne-au împărtăşit povestea pasiunii lor faţă de chitară. Le urez mult succes şi le doresc ca toate năzuinţele lor chitaristice să li se împlinească!

Şi pentru că este începutul unui nou an aş vrea să facem un mic exerciţiu. Mulţi chitarişti obişnuiesc să-şi facă noi speranţe pentru un an mai bun în ceea ce priveşte cântatul la chitară şi încep să viseze că în acel an vor compune “acea piesă”, vor face “acel solo” şi bineînţeles vor avea “acele instrumente”, însă continuă să facă aceleaşi lucruri pe care le-au făcut şi anul trecut în speranţa că ceea ce şi-au dorit se va îndeplini.

Ei bine, lucrurile nu stau aşa!Dacă vrei o schimbare, chiar trebuie să faci o schimbare şi nu doar să o declari. În caz contrar, vei merge din inerţie cu aceleaşi lucruri pe care deja le ştii, făcând aceleaşi greşeli etc. Trebuie să înţelegi că nu te poţi aştepta la rezultate diferite, făcând aceleaşi lucruri în continuu.

Aşadar, în loc să te gândeşti la “acea piesă” sau “acel solo”, mai bine gândeşte-te la ce anume te ține în loc pentru a face “acea piesă”? Care sunt obstacolele şi problemele REALE, pentru că este foarte uşor să dai vina pe intrumente, lipsa de bani, lipsa de timp, vârstă, aşa-zisa lipsă de “talent” etc. când sursa tuturor problemelor şi cheia rezolvării lor eşti TU.

De aceea, trebuie să “te uiţi în oglindă” şi să încerci să-ţi creionezi o imagine cât mai clară cu privire la ce anume te ţine în loc, pentru că dacă îţi doreşti un an chitaristic mai bun trebuie să înţelegi că totul începe de la TINE.

Trebuie să te autoanalizezi foarte obiectiv pentru a găsi ce anume merge şi ce anume nu merge, ce poţi face şi ce nu poţi face, ce ţi-ai dori să poţi face şi care ar fi paşii pe care trebuie să-i urmezi pentru a ajunge la scopul propus.

Aşadar, dacă vrei să fii într-adevăr mai bun anul acesta îţi sugerez să începi de îndată să te gândeşti la ce trebuie să faci în acest sens, iar dacă vrei ajutorul meu mă poţi contacta aici.

 

P.S: Dacă ţi-a plăcut articolul şi îl consideri util şi altor chitarişti nu uita să-l recomanzi prin intermediul Facebook.

Mult succes!

Marius

 

 

in: Evenimente · tagged: Evenimente

Post a Comment